Anders Svensson kan göra comeback – i division 6

Det har visat sig vara fullt möjligt för den tidigare Elfsborgsspelaren Anders Svensson att göra comeback – i division 6! Enligt ett snabb koll i regelverket så kan han i framtiden representera vilken klubb han vill.

-Det känns helt fantastiskt säger Olof Ingelberg, som representerar serieföreningen i division 6, Nordvästra Svealand. Det här öppnar upp jättestora möjligheter för klubbarna både här i vår region och i resten av fotbollssverige, fortsätter han.

Anders Svensson har representerat det svenska landslaget i över ett decennium och har även hunnit med en proffssejour i Premier League där han spelade för Southampton. Svensson har med sitt kreativa passningsspel, kämpaglöd och kraftfulla skott varit en av de stora profilerna inom svensk fotboll under senare delen av sin karriär. Hans frisparksmål mot Argentina i VM 2002 är för evigt en del av den svenska fotbollshistorien.

I dagsläget har inte Svensson gjort klart med någon div 6-klubb, men det är som sagt fullt möjligt att det blir så. Åtminstone sätter inte regelverket några käppar i hjulet för en sådan comeback.

Vi har inte sökt Anders Svensson för en kommentar, men det är fullt möjligt för oss att göra det.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>